Udeleg

For både børn og voksne er naturen verdens bedste legeplads. Her er der uanede muligheder for at opleve, udforske, lege og lære.  
Det aktive udeliv appellerer til børns bevægelse og sundhed, og har stor påvirkning på kroppens udvikling og dermed også et solidt fundament for barnets læring.
Samtidigt får man utroligt mange sanseoplevelser, når man hører, ser, lugter, føler og smager på naturen. Sanseoplevelserne er forskellige alt efter, om man er i skoven, på engen, ved stranden mm., men man lærer af dem alle.
Naturen og udelivet giver undersøgende, fantasifulde og nysgerrige børn, der ser muligheder, får nye idéer og stiller spørgsmål…
For de mindste børn vil sanseoplevelserne ved at kravle i skovbunden, på stranden, eller blot hjemme i haven på græsset være nok. Børnehave- og skolebørn er utroligt nysgerrige og elsker at udforske specielt krible-krable-livet, ligesom de fleste børn nyder at samle kogler og kviste samt plukke blomster.
Når legerummet flyttes udendørs, lægges der også op til mange sjove lege – både de klassiske fange- og gemmelege, lege med bolde, sjippetove mm. men også forskellige havespil er populære.
Gå på opdagelse i MAMAMEMO´s udelegs-univers og find produkter til både leg og læring.
Her finder du blandt andet en serie træprodukter, som opfordrer til og hjælper børnene med at studere både insekter/smådyr og blomster på nærmeste hold. Alt designet af MAMAMEMO og produceret i FSC-certificeret træ.