byASTRUP®
Hvem er byASTRUP? En verden af legetøj, interiør og tilbehør til børn. byASTRUP er et luksusbrand til børn og ét ud af 2 brands under det danske firma ASTRUP Group A/S.      
Vi er et passioneret brand, der med hjertet selv udvikler og designer unikke produkter i træ og tekstil.
Produkterne hos byASTRUP er i luksuriøst og stilrent design i skønne afdæmpede nordiske farver. Vi ønsker, med alle byASTRUP produkter, at de skal være med til at underbygge børns magiske og legende univers. Produkterne skal tilskynde til leg, kreativitet og glæde hver eneste dag.
Vi gør en dyd ud af, at legetøjet skal være smukt at se på. Dette fører vi videre i vores elegante æsker.

Barndomsminder med byASTRUP
byASTRUP vil være med til at skabe skønne barndomsminder. Vi ønsker at skabe nye eventyr, hvor legen får helt nye dimensioner i en magisk og eventyrlig verden – et drømmeunivers. Nøgleord for os, når vi designer produkter, er kærlighed, drømme, magi, eventyr og nostalgi, samtidig med, at vi har stor fokus på høj kvalitet og omtanke for miljøet.

Produkter fra byASTRUP
I byASTRUP kollektionen finder du legetøj og legemøbler i luksuskvalitet med de fineste detaljer:

-Kæpheste, kæphestestald, staldskab, plejesæt og tilbehør til kæpheste.
byASTRUP har alt til kæphesteuniverset. Vi har kæpheste i forskellige farver og racer samt masser af kæphestetilbehør.  Børnene kan både fodre og strigle kæphestene, give dem dækken og hut på samt opstalde dem i vores kæphestestald, der har plads til 2 heste. Tilbehøret til både kæphest og rytter opbevares nemt og praktisk i byASTRUP staldskabet, og når der skal muges ud i kæphestestalden, kan vi klart anbefale vores trillebør samt staldsæt.

-Krammedukker
Find de skønneste krammedukker hos byASTRUP. Dukkerne, som er bløde og både kramme- og kysseklare, kan bruges fra børnene er helt små og hele vejen op gennem barndommen. De har forskellige personligheder, men ens for dem alle er, at de er klar til at blive overøst med kærlighed, knus og kys fra dit barn.  Dukkerne kan selvfølgelig vaskes i vaskemaskinen.-Dukkevogne
Elsker dit barn at lege med dukker har byASTRUP de skønneste retro-inspirerede dukkevogne, der leder tankerne hen på mormor eller farmors barndom. Dukkevognene er alle håndlavede i rattan, og de fås i flere skønne og afdæmpede farver. Nostalgi og drømme er her nøgleordene.

-Dukkelifte
Til dukkeuniverset har vi dukkelifte i både fløjl og strik og i forskellige farver og størrelser - alle med de sødeste detaljer. Fløjlsliftene er med aftagelig kaleche og overlæder, og både de og vores strikkede lifte sælges inklusive dyner og puder, så dukkerne og bamserne kan puttes og sove godt.

-Dukkeseng, dukkepuslebord, dukke højstol, dukke klapvogn
byASTRUP har designet helt unikke dukkemøbler, der tåler at blive leget med igen og igen. Møblerne er designet i den kendte byASTRUP stil, som er enkel og nordisk, og farverne er valgt, så de kan passe ind på ethvert børneværelse. Vil du glæde dit barn med dukkemøbler, der ligner rigtige møbler til babyer, og som er lige så robuste, så vælg dukkemøbler fra byASTRUP.

-Puslesæt til dukker
Som rigtige babyer skal dukkebabyer selvfølgelig også pusles, plejes og passes. Derfor finder du også hos byASTRUP skønne og realistiske badesæt og plejesæt, som vil være uundværligt tilbehør i dit barns dukkeleg. Med disse sæt vil dit barn være optaget af rollelegen i timevis.

-Sminkebord, sminkespejl, smykkestander
Er du på jagt efter møbler eller spejle til lillepigen, når hun selv skal sætte hår og smukkesere sig, så finder du produkter hos byASTRUP. Vi har elegante sminkeborde, sminkespejle og smykkestandere til børneværelset.
Vi har et sminkebordet i enkelt og stilrent design, så det passer til ethvert hjem. Bordet har 3-fløjet spejl samt en lille skuffe til opbevaring af f.eks. makeup og børste. Er der ikke plads på værelset til et bord, kan vi anbefale det mindre sminkespejl. Det har vippespejl samt en lille skuffe og kan klart anbefales, hvis pladsen er trang. Til alle barnets smykker findes i serien også en smuk smykkestander, hvor der er plads til både ringe, armbånd og halskæder. I øvrigt er smykkestanderen også meget velegnet til alle former for hårpynt.

-Makeupsæt, frisørsæt, barbersæt
Vil du skabe begejstring hos dine børn, så giv dem produkter fra byASTRUP. Vi hylder den fantastiske rolleleg og har derfor designet helt specielle og herlige sæt, som understøtter denne leg: byASTRUP makeupsæt, byASTRUP frisørsæt og byASTRUP barbersæt.
Alle sættene består hver især af mange enkeltdele, så det er muligt for børnene både at lege alene eller sammen med vennerne. Især vil de små poder elske at lægge makeup og sætte hår på mor eller barbere far.

-Kapper, skørter, slør
Med enkle kostumer kan der sættes gang i legen. Hos byASTRUP findes smukke luftige kapper, skørter og slør i tyl, som alle er super gode til udklædning. Alle dele fås i flere farver.

-Pædagogisk legetøj
Pædagogisk legetøj både til de små og lidt større børn er også at finde i sortimentet hos byASTRUP. Til de mindste har vi bl.a. pop-op legetøj, hammerbræt samt puslespil med dyr. Til de større børn finder du træ-tal til tidlig matematik, bogstavklodser, lærings-ur samt et spil, hvor børnene kan lære om former og brøker.

byASTRUP er FSC-certificeret
Hos byASTRUP bruger vi FSC-certificeret træ fordi, vi gerne vil være med til at sikre ansvarlig skovdrift og dermed gøre noget for naturens ressourcer. Ved at producere legetøj og møbler i FSC-certificeret træ, er vi med til at passe på skovene, skovens dyr samt de mennesker, der arbejder i skovene.
Vi bruger FSC-certificeret træ for at passe på vores børns og fremtidige generationers fremtid.
Når du vælger legetøj fra byASTRUP, er DU også med til at passe på skovene samt de mennesker og dyr, der bor i dem. Du kan handle med god samvittighed.
Ideen til by ASTRUP® brandet opstod som følge af et behov for at bearbejde den store sorg over at miste vores yngste datter Marie, og
samtidig videreføre dén omsorg for andre mennesker og sans for kreativitet, som hun stod for. Derfor etablerede jeg, Anette Astrup Pedersen, i 2018 by ASTRUP® brandet.
HJÆLP OS MED AT GØRE EN FORSKEL.
Vores største ønske er, at ingen skal dø af kræft i fremtiden, og at ingen familier skal opleve dét, som vi har oplevet. Ved at købe by ASTRUP® produkter med Maries
sommerfugl støtter du en utrolig vigtig sag. by ASTRUP donerer nemlig hvert år hele Maries nettoløn til børnecancerfonden med et håb om, at dette bidrag kan være med
til at gøre en forskel, og at vores store ønske en dag vil gå i opfyldelse – en verden uden kræft.
Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.