Beauty

At lege prinsesse, popstar, frisør, barber eller makeup-artist, synes de fleste børn er sjovt. Børn elsker at pynte sig og klæde sig ud. Med byASTRUP® makeup-sættet, barber-sættet samt frisør-sættet vil de rigtig kunne udfolde sig i rollelegene. Sættene indeholder rigtig mange realistiske dele med alt fra hårtørrer, glattejern, hårspray, skraber, barbermaskine og lignende, til parfume, læbestift, øjenskygge, mascara og neglelak, så der er til mange timers god leg sammen med vennerne.
Alle piger vil garanteret også elske vores byASTRUP sminkebord, som er helt perfekt med sit 3-fløjede spejl, når makeuppen skal lægges, eller frisuren piftes op. Et smukt møbel, der med sit enkle design og rolige farver passer ind i indretningen på ethvert børneværelse.
Ovenstående varer samt mange flere produkter finder du på siden.

byASTRUP® makeupsæt, frisørsæt, barbersæt

Vi har makeupsæt, frisørsæt samt meget andet trælegetøj til den vigtige rolleleg. Ja, byASTRUP har alt til det magiske drømmeunivers, hvor børnene har lov til at lege smukke prinsesser og skønne feer.
Børn leger sig ind i de voksnes verden, de efterligner de voksne og lærer om livet. byASTRUP har produkterne, der kan være med til at bygge det rum, hvor fantasien og kreativiteten kan leve og vokse sig større.
byASTRUP sminkebord og sminkespejl
Prinsessens skønhedssalon må selvfølgelig indrettes med intet mindre end et sminkebord. Vores byASTRUP sminkebord vil kunne passe ind på ethvert pigeværelse, uanset om barnet er 3 år eller 11 år, da designet er både enkelt og elegant. Bordet har et trefløjet spejl, der gør det muligt at se frisuren fra flere vinkler, og til småting der skal gennem af vejen, har bordet en fin lille skuffe. Med til sminkebordet hører en sød lille skammel i samme stil som bordet. Skamlen kan skubbes ind under bordet, så den ikke fylder, når den ikke bruges.
Sminkebordet passer perfekt til prinsesseleg, men i høj grad også til legen, hvor barnet forestiller sig at være makeupartist, frisør eller måske barber. De lidt ældre piger der mener, de er for store til at lege, kan stadig bruge sminkebordet, når den første læbestift skal prøves af, eller håret blot skal sættes til skoledagen.
Er der ikke plads på børneværelset til det store sminkebord, vil det lille sminkesspejl fra byASTRUP være perfekt. Det søde ovale spejl kan vippes og makeuppen kan opbevares i den lille skuffe. Et fantastisk alternativ til et sminkebord, når pladsen er trang.
Makeup uden kemi
Både byASTRUP makeupsæt og frisørsæt indeholder alle de dele, der er brug for, når makeuppen skal være perfekt, og håret skal styles helt rigtigt. Produkterne er realistiske men i mindre målestok end de rigtige. Som et ekstra plus, skal mor og far ikke her tænke allergi, som ved rigtigt makeup. Alt er produceret i træ, som oven i købet er FSC-certificeret, så vi kan beskytte naturens ressourcer.