Dress-Up

Børn elsker at pynte sig og klæde sig ud.
Til udklædningen har byASTRUP de fineste kapper med brusende kraver i tyl samt skønne luftige skørter og slør – selvfølgelig også i tyl.

Eventyr er det stof, som drømme er gjort af.

Når et forelsket par ønsker at blive viet, kan det i Danmark foregå næsten hvor som helst. I kirken, på rådhuset, ved vandkanten, i parken eller måske på et slot. Nogle, måske nok især kvinder, drømmer om et romantisk og magisk prinsessebryllup, hvor et eventyrligt slot danner rammerne for bryllupsfesten, den smukkeste hvide brudekjole, den romantiske bryllupsdans i riddersalen, – ja, et bryllup, hvor alt er som taget ud af et eventyr, hvor prinsessen får prinsen på den hvide hest. En dag fyldt med eventyr og magi.
byASTRUP prinsessekapper
Ovenstående er mange kvinders prinsessedrøm, som de vil give det halve kongerige for at opnå, såvel mødre som døtre. Rigtig mange piger, store som små, drømmer også om et prinsesseliv, eller i hvert fald blot at blive prinsesse for en dag.  Alle piger leger på et tidspunkt rollelegen, hvor de forestiller sig at være en smuk prinsesse, en flyvende fe eller en ”fin dame”. De elsker at klæde sig ud, og de elsker at lege, at de sminker sig, lakerer negle, styler hår mm. Tænk blot på fastelavn, hvor rigtig mange piger, som udklædning, ønsker at bære en prinsessekjole fra kendte tegneserier og -film.
Udklædning, mener vi, er er rigtig god og også vigtig ingrediens i børnenes rolleleg, og det er slet ikke kun forbeholdt fastelavn. Tværtimod synes vi, at udklædning hører til i ethvert børneværelse og til enhver tid. Rollelegen kan i den grad understøttes af udklædningstøjet og selv med enkle kapper, kan der sættes gang i fantasi og indlevelse.