På lager
Varenummer:LA10286

PUSLESPIL, ÅRETS GANG, 44 BRIK

Vejl. udsalgspris: DKK 99,95
Brand
LARSEN PUSLESPIL
Alder
3+
EAN
7023852102802
Dimensioner på pakning
L: 811,633 cm B: 683 cm H: -204,833 cm
Vægt på salgsenhed (kg.)
7,907

Manualer

Beskrivelse
"Jordens bane omkring solen og dens hældning afgør hvilken årstid, vi har.
Med dette puslespil kan man lære om de fire forskellige årstider, dens måneder, og om hvordan Jordens hældning og dens bane omkring solen påvirker livet på Jorden.
Midt i puslespillet er der en illustration af Jordens hældning mod solen om vinteren, foråret, sommeren og efteråret. Denne illustration er omkredset af en ramme med navnene på alle årets måneder. Resten af puslespillet er delt op i de forskellige årstider med deres forskellige kendetegn:
December, januar og februar med fineste vinterlandskab med sne, ski og snemand. Marts og resten af foråret hvor trækfuglene vender tilbage, bygger rede og får unger. Den grønne og fordige sommer, og til sidst september og okrober, hvor efteråret starter med de varme efterårsfarver.

Puslespil fra Larsen Puslespil er produceret i ekstra tyk og solid papkvalitet. De er miljøvenlige og lavet i genanvendelige materialer. De leveres komplette og har en god ramme med kanten af puslespillets motiv. Dette kan være en hjælp for barnet, når brikkerne skal lægges.

Dette puslespil har 44 brikker og egner sig til lidt større børn, der gerne vil lære om de forskellige måneder og årstider.

Størrelse: 36,5 x 28,5 cm"